miercuri, 2 iunie 2010

Prietenia...

Cineva a definit prietenia astfel: "Un prieten adevărat este o persoană care se apropie atunci când toţi te părăsesc." Aceasta este într-adevăr prietenie. Adevărata prietenie este determinată de ţelul urmărit. Prietenii stau umăr la umăr şi privesc către un ţel comun. Unii au prieteni la plăceri, iar alţii la întristări. Cel mai bun prieten este însă acela care la bine şi la rău este alături de tine. Pitagora, filozoful grec, a spus: "Prietenia e un suflet în două trupuri." Aşa a fost prietenia dintre Sergiu şi Magda. S-au preţuit mult şi i-au preţuit şi pe cei de lângă ei.
Îl preţuieşti tu pe cel de lângă tine? Acum cât încă mai e în viaţă spune-i o vorbă bună, zâmbeşte-i, încurajează-l, sună-l, ajută-l. Apreciază-l şi vezi-l ca pe o adevărată valoare! Căci a iubi şi a fi iubit preţuieşte mai mult decât aurul şi argintul. Dar mai presus de toate nu uita şi de prietenia ta cu Cel de sus :)

2 comentarii:

Unknown spunea...

Fii binecuvantata scumpa >:D<
Sunt atat de marcata de ce s-a intamplat...si chiar am inceput sa apreciez mai mult si sa imi fac timp pentru cei dragi...de aceea iti trimit o imbratisare sfanta >:D<

Lavinia Dance spunea...

foarte frumos:X