joi, 11 iunie 2009

Ofertă pentru tine!

Imaginează-ţi că eşti pus în următoarea situaţie: printr-un concurs oarecare, ai câştigat dreptul ca o bancă să depună în contul tău în fiecare dimineaţă suma de 86.400 euro.
Banca însă îţi cere să respecţi două reguli: ceea ce n-ai cheltuit într-o zi nu se mai adaugă la suma din ziua următoare, ci se pierde; banca poate oricând să se retragă.
Ce ai face cu aceşti bani? Gândeşte-te şi citeşte mai departe. Această bancă este TIMPUL. În fiecare dimineaţă primeşti din partea lui Dumnezeu 86.400 de secunde pe care nu poţi să le pui deoparte; odată trecută ziua, ele sunt definitv pierdute... De aceea ar fi bine să ai mereu rugăciunea lui Moise în minte: "Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă" (Psalmul 90: 12). Încearcă să foloseşti cu înţelepciune secundele, minutele, zilele. Fiecare secundă contează, pentru că astfel pierdută, "banca" poate în orice moment să spună că nu mai este dispusă să continue oferta... Grăbeşte-te să spui acest mesaj tuturor celor care nu sunt prea dispuşi să preţuiască secundele!
Preţuieşte fiecare zi, ea este un dar pentru tine, nu un drept care ţi s-ar cuveni!


Sursa: Sămânţa bună, 2009

Niciun comentariu: